VTK Runclub

Vereniging
Vlaamse Technische Kring
Starttijd
28-10-2024, 19:15
Eindtijd
28-10-2024, 20:30
Locatie
Plateau
Adres
Jozef Plateaustraat 22, 9000 Gent
Type terrein
Andere
Type activiteit
Sport

Beschrijving

Gedaan met vakantie, gedaan met de vrije tijd, gedaan met sporten?

Geen paniek! VTK zou jullie nooit het semester laten doorkomen zonder voldoende sport-ontspanning te voorzien!
Daarom komen we elke maandag om 19u15 samen aan de ingang van de Plateau om samen een toertje te lopen.

Wij bereiden alvast enkele problemen voor : "Oei, maar ik loop helemaal niet zo snel!" of "Gaan ze wel snel genoeg lopen?".
EN!
Wij lossen deze graag meteen op door 3 verschillende loopgroepen te voorzien:

START-TO-RUN: voor degenen die van 0 willen starten en mee willen trainen naar een vlotte 5 km. Deze trainingen bestaan uit een combinatie van lopen en stappen zoals de echte start to run schema's online ook terug gevonden kunnen worden.

RUN-TO-RUN: voor degenen die gewoon willen lopen om...gewoon te lopen. Een duurloopje van 5-8 km wordt voorzien aan een rustig babbel tempo en babbelen wordt er zeker gestimuleerd!

RUN-TO-WIN: voor degenen die echt hun loopconditie willen opkrikken of voor degenen die naar een wedstrijd toe willen trainen. Deze training bestaat uit een duurloop van 8-12 km met opwarming, een iets steviger loop tempo en hier en daar een versnelling. Ideaal om je klaar te stomen voor de loopcompetities met VTK!

Deze fantastische looptrainingen zouden wij met VTK Sport nooit alleen kunnen organiseren. Gelukkig kunnen we hiervoor rekenen op een fantastisch team van loopcoaches die voor jullie klaar staan! Bij Liesl, Thomas, Arend en Alex durven we jullie met alle vertrouwen de baan op sturen en zijn we er voor de volle 100% van overtuigd dat zij ieder van jullie naar een "next level" van lopen zullen brengen!

Kom gerust eens mee lopen als het lessenrooster het toestaat!

Wij kijken er alvast enorm naar uit!
Groetjes, VTK Sport

PS: als er nog vragen zouden zijn, stuur gerust een berichtje! Je vindt ons terug via "Over" > "Praesidium" > en dan even scrollen ;)