Gezelschapsfriending

Association
Kajira
Start time
10/10/23, 5:00 PM
End time
10/10/23, 9:00 PM
Location
https://kajira.ugent.be/event/406
Address
https://kajira.ugent.be/event/406
More info
https://kajira.ugent.be/event/406
Terrain type
Other
Type of activity
Other

Description

Welkom bij Gezelschapsfriending: Waar Spelletjes Samenkomen met Vriendschap!
Ben je op zoek naar een leuke en interactieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd te genieten van een gezellig potje bordspellen? Zoek niet verder! Onze bruisende studentenvereniging presenteert met trots: Gezelschapsfriending!

Wat is Gezelschapsfriending?
Gezelschapsfriending is dé ultieme combinatie van gezelschapsspelletjes en speed-friending, speciaal ontworpen om leden, zowel nieuw als ouder, op een ontspannen en plezierige manier met elkaar in contact te brengen. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om nieuwe vrienden te maken, vooral in een drukke studentenomgeving. Daarom hebben we Gezelschapsfriending gecreëerd: een activiteit waarbij je zowel je sociale kring kunt uitbreiden als je favoriete bordspellen kunt spelen!

Hoe werkt het?
Bij Gezelschapsfriending word je in kleine groepjes verdeeld en krijg je de kans om verschillende gezelschapsspellen te spelen. Van strategische spellen die je brein uitdagen tot hilarische partyspellen die iedereen aan het lachen maken - er is voor elk wat wils! Na een bepaalde tijd schuif je door naar een andere groep, zodat je de kans krijgt om nieuwe mensen te ontmoeten en met iedereen te praten. Geen zorgen als je niet bekend bent met bepaalde spellen - het draait allemaal om plezier en samenzijn!

Of je nu een eerstejaarsstudent bent die net begint of een doorgewinterde veteraan van onze vereniging, Gezelschapsfriending biedt een ontspannen en leuke omgeving om nieuwe vrienden te maken en bestaande vriendschappen te verdiepen. Doe mee en laat de dobbelstenen van vriendschap rollen!
Schrijf je in en sluit je aan bij ons voor een avond vol spelplezier en connecties. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Gezelschapsfriending!