Auw La 20/03

Vereniging
Auw La
Starttijd
20-03-2024 19:30
Eindtijd
20-03-2024 22:00
Locatie
Campus Boekentoren - Auditorium 2 Franz Cumont
Adres
Blandijnberg 2, 9000 Gent
Meer info
https://www.facebook.com/events/687429860112864
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Cultuur

Beschrijving

Liefste poëzie-potigen! Volgende week zijn we er weer met een maartse bui aan talent die we over jullie donzige koppekes zullen uitstorten! Jullie zullen ervan gaan bloeien, blikken en blozen, zoveel is zeker. Wie o wie zal daarvoor zorgen, vraag je?
DEWI DE NIJS BIK
(1990) is dichter, neerlandicus en literatuurwetenschapper en woont in Amsterdam. In haar poëziedebuut Indolente, vorig jaar verschenen bij de Arbeiderspers en nu genomineerd voor de Herman de Coninckprijs, gaat ze op zoek naar een taal die ons gedeelde verleden tastbaar maakt – onderweg dient zich een onverwachte geschiedschrijver aan: de oester. Haar werk verscheen verder onder meer in DW B, nY, Poëziekrant, het Berlijnse SAND Journal en op DIG. Ze schreef tien jaar lang artikelen en interviews voor Indisch maandblad Moesson, was redacteur bij Perdu en is bestuurslid bij de Auteursbond. Met haar gedichten draagt ze voor op diverse podia en literaire festivals in Nederland en België. Momenteel volgt ze een residentietraject bij CrossYart in Rotterdam.
PEPIJN DAENEKYNT
alias _treurwilg, is een student wijsbegeerte uit Brugge. Met gitaar in de hand (en wat klungelig pianospel) maakt hij nummers geïnspireerd door depressie, angst en omgang met autisme.
3de artiest TBA
EN JIJ!
Zoals steeds is er na de pauze onze open mic voor alle durvers en doeners met poëticale allures.
Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, en dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt!