Familiekransje

Vereniging
Moeder Theepot
Starttijd
25-03-2024 19:00
Eindtijd
25-03-2024 22:00
Locatie
Therminal - Podiumzaal
Adres
Hoveniersberg 24, 9000 Gent
Meer info
https://www.facebook.com/events/1068345140942756/?ref=newsfeed
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Horeca

Beschrijving

Heyhey liefste theekopjes 🤗,
Hebben je mama, papa, opa, oma, nicht, neef, of gekozen familie ook altijd vragen over wat Moeder Theepot eigenlijk is? Het familiekransje is de perfecte gelegenheid om hen daar eens mee naartoe te nemen!
Moeder Theepot, dé gezelligste studentenclub die de harten van vele studenten heeft veroverd met haar eindeloze assortiment aan heerlijke thee en warme gastvrijheid. Maar wat maakt onze club zo bijzonder? Is het ons geheime recepten voor perfect samengestelde thee, of de gezellige sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt?
Tijdens het familiekransje op 25 maart vanaf 19u, heb je de kans om dit en nog veel meer te ontdekken! Laat je dierbaren kennismaken met de magie van Moeder Theepot terwijl jullie genieten van een avond vol warme gesprekken, hartverwarmende thee en verrukkelijke lekkernijen.
Het maakt niet uit of je jong of oud bent, een fervent theedrinker, koffiedrinker, fristidrinker, taart-eter of gewoon nieuwsgierig naar deze mega-gezellige studentenclub, het familiekransje is voor iedereen! Dus kom zeker eens langs in de Podiumzaal van de Therminal (Hoveniersberg 24), waar een wereld van smaken en gezelligheid op jullie wacht.
Wat? Een super tof kransje voor alle leeftijden 🤗!
Wanneer? Op 25 maart vanaf 19u
Waar? De Podiumzaal in de Therminal (Hoveniersberg 24)
Prijs?
€2 voor leden
€3 voor niet-leden en familie
€1 voor een jeton
Wat meebrengen?
Een eigen tas
Een bordje en vork (kan nog steeds aan de inkom verkregen worden)
Inschrijven?
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdtQWsc3Sl.../viewform..