Discover Capitant

Beschrijving

Zoek je een nieuwe uitdaging voor volgend academiejaar naast je opleiding? Ben je geïnteresseerd in de financiële wereld of de economie? Wil je een netwerk uitbouwen in deze wereld en ben je een teamspeler met een groot engagement?
Dan is dit de kans voor jou! Capitant Gent is op zoek naar gemotiveerde studenten om volgend academiejaar het team te vervolledigen.
Als board member help je mee evenementen te organiseren op stadsniveau, maar ook op nationaal niveau in samenwerking met Capitant Belgium. Je helpt mee bouwen aan de vereniging en krijgt de kans om je financiële kennis een boost te geven en je carrière te lanceren.
Wil je graag meer weten over de verschillende functies binnen de organisatie en onze selectieprocedure? Dan is DISCOVER CAPITANT het event voor jou!
Tijdens dit interactieve event op woensdag 20 maart krijg je de kans om onze board members beter te leren kennen. We beginnen met een korte presentatie over onze werking, de voordelen, de verschillende functies binnen Capitant en waarom we op zoek zijn naar jou! Vervolgens laten we enkele alumni aan het woord die vertellen over hun eigen ervaringen bij Capitant en welke voordelen zij uit deze ervaring hebben gehaald voor hun verdere carrière.
Na de presentatie is er een receptie waarbij je de kans krijgt om informeel te spreken met alle board members van Capitant Gent. Grijp deze kans en ontdek of een rol binnen Capitant Gent jouw ideale extracurriculaire uitdaging is voor volgend academiejaar!