ICsense Company Visit

Vereniging
CenEka
Starttijd
07-03-2024 15:30
Eindtijd
07-03-2024 21:00
Locatie
ICSense Leuven, bus vanop Technologiepark
Meer info
https://ceneka.be/activity/icsense-company-visit
Type terrein
Andere
Type activiteit
Onderwijs

Beschrijving

Mis deze unieke kans niet om de wereld van chips en micro-electronics te verkennen tijdens ons exclusieve bedrijfsevenement op donderdag 7 maart 2024! Om jullie deelname te vergemakkelijken, wordt de les High-speed Electronics ingekort voorzien we een comfortabele bus die ons om 15:30 vanuit Technologiepark Zwijnaarde naar Leuven brengt, met aankomst tussen 16:30-17:00. Eenmaal daar staat een boeiende line-up op jullie te wachten: een bedrijfspresentatie, een inspirerende tour door het kantoor en de test-faciliteiten van ICsense, boeiende lab-demonstraties, en een waardevol netwerkmoment inclusief hapjes en drankjes. Dit is dé gelegenheid om ICsense te ontmoeten en meer te weten te komen over de spannende wereld van micro-elektronica.

Maak je geen zorgen over de terugreis; we zorgen ervoor dat de bus ons om 20:00 weer oppikt in Leuven en veilig terugbrengt naar Technologiepark Zwijnaarde, waar we rond 21:00 aankomen.

Belangrijk: Inschrijvingen zijn verplicht en open tot 1 maart. Mis dit niet en schrijf je snel in voor een onvergetelijke ervaring! De plaatsen zijn beperkt. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op dit boeiende evenement.