Auw La 21/02

Vereniging
Auw La
Starttijd
21-02-2024 19:30
Eindtijd
21-02-2024 22:00
Locatie
Campus Boekentoren - Auditorium 2 Franz Cumont
Adres
Blandijnberg 2, 9000 Gent
Meer info
https://www.facebook.com/events/747734273954670
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Cultuur

Beschrijving

Gegroet goede gasten! Haal die (nog steeds) parelnieuwe agenda's maar boven want het is tijd om de allereerste Auw La van het nieuwe jaar erin te markeren (in een paarse glitterstift bijvoorbeeld)! Wie zal je daar zien schitteren en zinderen, vraag je?
OBE ALKEMA
(1993) werkt bij Uitgeverij AnkhHermes, schrijft over poëzie voor NRC Handelsblad, publiceert in/op diverse Nederlandse/internationale tijdschriften/platforms en bereidt het eerste deel van zijn memoires voor. In 2018 bracht hij bij Het Balanseer de bundel Obelisque uit, wat hij in 2022 opvolgde met de bundel Obelisque.
MARGOT DELAET
is dichter, vertaler en fotograaf. Haar werk is gepubliceerd in Op Ruwe Planken, Deus Ex Machina, DW B en Notulen van het Onzichtbare, en werd bekroond bij Babylons Interuniversitaire Literaire Prijs, SOET, de Vredespoëzieprijs, de Literaire Prijzen van Sint-Truiden en Kunstbende. Margot droeg onder andere voor tijdens Poetik Bazar, de Gentse Feesten, Theater Aan Zee, Read My World, Museum Night Fever, Asmara Addis Literary Festival (in Exile), Orde van de Dag, Poetry Africa, Brussels Planetarium Poetry Fest en Dichters in de Prinsentuin.
MERLIJN GABEL
is schrijver, performer en docent. Geboren in Amsterdam en opgegroeid in Hellouw, is hij tegenwoordig gevestigd in Brussel, waar hij Nederlands doceert. De afgelopen jaren is hij Vlaamse en Brusselse podia afgereist om daar slamoptredens te doen. Toch plaatste hij zich voor het NK via de Amsterdamse voorronde Poetry Slam Vrijburcht. Zijn optredens worden gekenmerkt door teksten die tegelijk vurig als breekbaar zijn.
EN JIJ!
Zoals steeds is er na de pauze onze open mic voor alle durvers en doeners met poëticale allures.
Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, en dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt!