Auw La 29/11

Vereniging
Auw La
Starttijd
29-11-2023 21:00
Eindtijd
29-11-2023 23:00
Locatie
Campus Boekentoren - Auditorium 2 Franz Cumont
Adres
Blandijnberg 2, 9000 Gent
Meer info
https://www.facebook.com/events/364966419282515/
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Cultuur

Beschrijving

Nét voor de eindmeet van deze novembermaand weet Auw La 29/11 nog een plekje op uw evenementenkalender te bemachtigen. Omcirkel het in rood en groen en purper want het wordt weer een klepper van een editie! Op woensdag 29/11 verwachten we JOU. Zelfde plaats, zelfde tijd (Blandijn, auditorium Franz Cumont, 19u30)!

Wie mag je daar verwachten?
STEFANIE HUYSMANS-NOORTS...
schrijft en performt. Daarnaast is ze ook schrijfdocent en
behoort ze tot de artistieke kern van Dans! Dichter! Dans! Sinds 2022 is ze ook redacteur
digitaal bij het literaire tijdschrift Deus Ex Machina. Ze publiceerde teksten in Kluger
Hans en DEM en werkt momenteel aan haar debuutbundel. Ze is lid van Hyster- x, een
collectief voor vrouwelijke en non-binaire makers. In de zomer van 2023 speelde ze haar
performance ‘Parthenogenesis’ tijdens de literaire nomadenwandeling ‘WAAKTOCHT’ op
Theater Aan Zee.
JA MAAR...
bestaat uit Louky van Eijkelenburg en Matthias Tuinstra. Ze combineren tekst en muziek en proberen op een vrolijke theatrale manier de grote thema's van deze tijd aan te boren. Hun vorige project heette: 'De wereld gaat naar de kut maarja wat doe je eraan?' een elektronische popperformance over plastic soep, polarisatie en veganisme. Afgelopen maand hebben ze gewerkt aan nieuw materiaal, een performance genaamd: 'Anders'. Verwacht vettige beats, samenzang, opzwepende teksten en een beetje hoop voor de toekomst.
OUMAIMA BELKHDAR...
(2000) is een spoken word artiest, dichter en prozaschrijver met te veel postzegels en een serieuze schrijfobsessie. Zij opent nog steeds kasten in de hoop dat zij ooit Narnia zal aantreffen; voor nu laat zij zich vooral verdwalen in de volgende vraag: wie kunnen wij zijn? Haar fantasierijke verhalen gaan vaak over het grijze gebied tussen maatschappelijke posities en identiteit. Zij maakt deel uit van de Poetry Circle in Eindhoven, is geselecteerd voor Full Circle 2023, publiceert wekelijks werken voor Vuurland als talent en heeft onder andere teksten gedeeld voor Amnesty International.
EN JIJ!
Zoals steeds is er na de pauze een open mic voor wie ook woordjes wil strooien!
Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf en dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt!
#gazamonologen #gazamonologues #ashtartheatre