Auw La 01/11

Vereniging
Auw La
Starttijd
01-11-2023 19:30
Eindtijd
01-11-2023 22:00
Locatie
Campus Boekentoren - Auditorium 2 Franz Cumont
Adres
Blandijnberg 2, 9000 Gent
Meer info
https://www.facebook.com/events/1445330236025098/?ref=newsfeed
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Cultuur

Beschrijving

Liefste poëzieltjes! We nodigen jullie heel graag uit voor onze eerstvolgende Auw La: editie herfstig griezelen!* Wie mag je daar verwachten? Geen spoken noch vampiers (misschien wel op de open mic, wie weet?), maar wel de volgende zoete zombies:
*Dit is een serveersuggestie: we laten de vrijheid van serveren geheel aan onze fantastische headliners én open mic-ers!
Louis De Keyzer
is beeldend kunstenaar en dichter. Hij studeerde in 2020 af met een master Illustratie in het KASK & Conservatorium Gent. In 2021 leerde hij het kunstencollectief Krommenaas kennen, waar hij ook zijn interesse in de woordkunst ontwikkelde. Hoewel het nog in zijn kinderschoenen staat, nemen zijn gedichten een heel andere stijl aan dan zijn beeldend werk. Waar die laatste zeer fantasierijk en absurd is, hebben Louis zijn teksten veel meer te maken met zijn dagelijkse beslommeringen. Hoewel ook daar wel eens zeer beeldende en absurde zinnen durven verschijnen. Ook bezitten zijn teksten een veel grotere serieux dan zijn schilderijen.
Lisa Van Kersschaever
(zij/hen) is zangeres en sinds kort songwriter. Ze studeerde in 2018 de richting jazz in MuDa secundair. In de tussenperiode was ze te zien in kleine cafétjes & open mics waar ze covers bracht van bestaande nummers gaande van Bon Iver tot Buffy Sainte-Marie en Jean Ritchie.
Ze maakt liedjes geïnspireerd op dagdromen en mijmeringen, telkens met de intentie verbeelding om te zetten in geluid en tekst. Voor de eerste keer is ze te zien met eigen werk.
Louis Vanhevel
Ik ben beeldend kunstenaar, schrijver en dichter. Het brandpunt van mijn oeuvre is de introspectie. Ik gebruik de muzen van de woord- en beeldkunst voornamelijk om in mijn eigen zielenroerselen te vorsen. Zoals bij velen heeft het maken van kunst een louterende en therapeutische uitwerking op mij. In mijn werk speelt het metabolisme en de spijsvertering een belangrijke symbolische rol. Door middel van artistieke creatie kan ik mijn emotionele afvalstoffen lozen.
Ennnnn JIJ! Zoals steeds is er een aansluitende open mic voorzien voor de freestylers and stagedivers onder jullie!
Privacymededeling:
Er zullen foto’s genomen worden op het event. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf en dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt!