Openingssymposium: the critical role of the surgeon-anesthesiologist relation in patient safety

Association
Chimes
Start time
10/4/23, 8:00 PM
End time
10/4/23, 11:00 PM
Location
Uz Gent
Address
Corneelheymanslaan
More info
https://facebook.com/events/s/openingssymposium-the-critical/1307623366795050/
Terrain type
Ghent University
Type of activity
Other

Description

Beste Chimes-leden,
Beste studenten,

We starten dit nieuwe academiejaar met een fantastisch openingssymposium: ‘The critical role of the surgeon-anesthesiologist relationship in patient safety’!

Op woensdag 4 oktober 2023 nodigt Chimes Gent Prof. Dr. Van Nieuwenhove en Prof. Dr. De Baerdemaeker uit. Samen zullen ze een interessante lezing geven wat betreft de cruciale samenwerking in het operatiekwartier tussen de chirurg enerzijds en de anesthesist anderzijds.
Prof. Dr. Van Nieuwenhove is maag-darmchirurg, en werkt frequent samen met Prof. Dr. De Baerdemaeker, anesthesist, in het operatiekwartier van het UZ Gent.

Om 19u30 nodigen we iedereen uit voor het openingssymposium, dat zal plaatsvinden in auditorium E. Ook introduceren we jullie dan graag CHIMES GENT en kunnen jullie te weten komen welke activiteiten jullie van ons kunnen verwachten dit semester!
Na de lezing zijn jullie welkom voor een receptie met hapjes en drankjes: deze zal van start gaan rond 21u aan auditorium E van het UZ Gent.

Ons openingssymposium is toegankelijk voor iedereen, of je nu lid bent of niet. Het is de ideale manier om kennis te leren maken met Chimes Gent: wie we zijn en wat we doen.

Via deze link kunnen jullie inschrijven: https://chimes.be/evenement/openingssymposium-chimes-gent/

We kijken er al naar uit om jullie talrijk te verwelkomen!
Team Chimes Gent