Infosessie contactpersonen SCOPE/SCORE

Vereniging
BeMSA
Starttijd
20-03-2023 19:30
Eindtijd
20-03-2023 21:30
Locatie
Campus UZ Gent - gebouw B3 - lokaal -1.1
Adres
Corneel Heymanslaan 10, 9000 Gent.
Meer info
https://fb.me/e/VvPjnIwz
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Lezing

Beschrijving

Gezocht: contactpersonen voor buitenlandse studenten die naar Gent komen deze zomer.
Heb jij ooit al een buitenlandse ervaring gehad, waarbij je zo blij was lokale kennissen te hebben? Of misschien wil jij graag vrienden maken van overal in de wereld? Wil jij volgend jaar graag zelf op exchange, en al eens proeven hoe dat eraan toe gaat? Of wil jij gewoon graag iemand de Belgische cultuur eigen maken? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken dus contactpersonen/buddy’s tijdens de exchanges van BeMSA: SCOPE en SCORE.
Wat wordt er nu juist verwacht?
Als contactpersoon ben je meter of peter van een buitenlandse student gedurende 1 maand in juli/augustus (of 2 maanden als je super gemotiveerd bent). Wat wordt van jou verwacht?
Student verwelkomen aan het station en brengen naar zijn/haar/hun kot. Student begeleiden naar de juiste dienst op het UZ op de eerste stagedag. (Of de student dat op voorhand eens tonen, bv. als hij/zij aankomt.)
Kleine sociale activiteit organiseren voor de studenten (Dit mag zeker per 2/3 zijn).
Beschikbaar zijn via whatsapp als de student vragen heeft over het leven in België.
Langskomen op onze infoavond 20 maart om 19u30 (duurt maar een uurtje)
Bonus 1: Als je deze taken goed volbrengt, krijg je een certificaat en extra punten bij jouw applicatie om volgend jaar op exchange te gaan!
Bonus 2: Je bent ook uitgenodigd op ALLE sociale activiteiten die we met de inkomende studenten doen! Niet verplicht, maar super leuk!