Open Oproep Technicum 4: Een blik door studenten op de wedstrijd

Vereniging
De Loeiende Koe
Starttijd
10-11-2022 14:00
Eindtijd
19-11-2022 18:00
Locatie
Vandenhove paviljoen
Adres
Rozier 1, Gent
Meer info
https://fb.me/e/21OXKBc4A
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Cultuur

Beschrijving

Op 3 november om 18u00 zet het VANDENHOVE Centrum voor Architectuur & Kunst (Rozier 1, 9000 Gent) zijn deuren open voor de start van de tentoonstelling ‘Open Oproep Technicum 4: een blik door studenten op de wedstrijd’.
Studenten ingenieur-architect blikken hierin terug op het afgelopen Open Oproep traject. De opdracht wordt toegelicht en de vijf ingezonden wedstrijdbundels vormen de basis voor de tentoonstelling. De verschillende antwoorden die werden geformuleerd op de ontwerpopgave worden tegenover elkaar geplaatst en de ontwerpenergie van de wedstrijd wordt duidelijk.
De tentoonstelling markeert het einde van het wedstrijdverloop, maar het verhaal van T4 is nog maar net gestart. Het team Havana architectuur, Karuur architecten bvba, S.E.A. Servais Engineering Architectural, Wim Cuyvers is intussen van start gegaan met het verdere traject van het project.
De tentoonstelling wil iedereen aanmoedigen om met elkaar in gesprek te treden over het unieke parcours van deze wedstrijd en haar toekomst.
De expositie is geopend van 3 tot 19 november op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14u00 tot 18u00.
Jullie zijn allemaal van harte welkom.
De organiserende studenten ir.-architect.