FRiS AV1

Vereniging
Vlaamse Technische Kring
Starttijd
03-10-2022 19:00
Eindtijd
03-10-2022 22:00
Locatie
Plateau - UGent
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Maandag 3 oktober gaat de eerste Algemene Vergadering van FRiS dit academiejaar door. De AV begint om 19u en gaat door in de Plateau, zaal Simon Stevin. Je kan ook online volgen, via https://bit.ly/AV1_MSTeams .
We verkiezen deze vergadering een niet-mannelijke studentenvertegenwoordiger die gecoöpteerd zal worden in de faculteitsraad. Heb je interesse? Contacteer ons zeker!
Daarnaast blikken we vooruit op de tweede WG Ardoyen en hebben we het over de ijkingstoetsen. De Algemene Vergaderingen van FRiS staan open voor alle studenten aan onze faculteit, kom dus gerust eens vrijblijvend mee debatteren en achteraf zijn jullie meer dan welkom om gezellig te blijven napraten!
De volledige agenda, alsook de voorbereidende documenten, vind je via https://drive.google.com/.../1SE-Ep_gENAV56JqUmYbk....
Zijn er de afgelopen weken interessante zaken voorbijgekomen in een van je raden of commissies? Vul dan zeker ook het doorstroomdocument in! https://bit.ly/Doorstroom
Interesse maar toch nog enkele vragen? Stuur gerust een mailtje naar voorzitter.fris@ugent.be of contacteer FRiS via onze sociale media.