Heart for Life

Vereniging
BeMSA
Starttijd
29-11-2014 10:00
Eindtijd
29-11-2014 16:00
Locatie
Gent Zuid
Meer info
https://facebook.com/events/307479972791552
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Hart- en vaatziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaak in Europa. Daarom gaan wij mensen hiervan bewust maken!

Op zaterdag 29 november berekenen wij gratis het cardiovasculair risico van voorbijgangers. Dat gaan we doen aan de hand van bloeddrukmeting, bmi en risicofactoren.

Dit gaat door van 10u tot 16u in mediamarkt Zwijnaarde, mediamarkt Oostakker en mediamarkt Korenmarkt.

Materiaal zal door ons voorzien worden. Je moet bijgevolg enkel je witte jas meenemen!

Op voorhand voorzien we een infoavond rond cardiovasculair risico en de risicofactoren. Op deze avond kan iedereen ook leren/herhalen hoe je de bloeddruk bij iemand meet. Studenten uit alle jaren mogen deelnemen, ook 1e en 2e bachelor! Meer info over deze avond volgt zo snel mogelijk.

We zullen gedurende de dag zelf werken in 2 shifts: van 9u30 tot 13u en van 13u tot 16u30. Daarbij gaan de deelnemers uit de eerste shift helpen opzetten en gaan diegenen uit de tweede helpen bij het afbreken.
Per locatie per shift zullen er 6 studenten aanwezig zijn waaronder 1 verantwoordelijke van de werkgroep Heart for life. Er is dus plaats voorzien voor 30 studenten in totaal.

Heb je superveel zin om aan dit project deel te nemen? Wil je graag mensen bewust maken van het stil loerende gevaar voor hun hart? Schrijf je dan zeker in!
Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 15/11 tem zaterdag 22/11 waarbij je dan een mail kan sturen naar bemsagent.inschrijvingen@gmail.com.
In deze mail dienen volgende gegevens te staan:
- je naam
- je studiejaar
- de shift die je graag zou willen draaien. Vergeet zeker niet te vermelden als het niet uitmaakt welke shift je draait of als je er twee wil doen!
- de locaties waar je absoluut niet wil staan
Flexibele mensen krijgen sowieso voorrang!

Let's check those hearts!