Late Merry Quizmas

Vereniging
Moeder Theepot
Starttijd
17-02-2022 18:30
Eindtijd
17-02-2022 22:30
Locatie
Therminal - Podiumzaal
Adres
Hoveniersberg 24, 9000 Gent
Meer info
https://fb.me/e/27g73wHSH
Type terrein
UGent-domein
Type activiteit
Horeca

Beschrijving

Liefste theekopjes,
Blijven bij jou ook elk jaar de lichtjes wat langer hangen? Of draag je stiekem eig wel graag een leuke kersttrui? Dan hebben wij leuk nieuws! Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij weer een QUIZ en dit jaar in thema van KERST aangezien die eind vorig jaar niet kon doorgaan 🎅🏻 Trek dus voor de laatste keer jouw meest foute kersttrui aan en kom samen met ons quizen!!
Laat de innerlijke allesweter in je los en beantwoord al onze vragen (juist of fout 😉) We begrijpen dat na de examens je multiple choice vragen volledig beu bent, maar we kunnen je verzekeren dat onze vragen de leukste vragen zullen zijn die je ooit hebt gekregen (ennn: je kan niet buizen). Slaagt jou team erin om onze tweevoudige kampioenen van hun troon te stoten? Of gaan jullie net voor de meeste foute antwoorden? Bereid jullie dan maar al voor op vragen over wetenschap, muziek, kerst, sport, geschiedenis en natuurlijk ook over Moeder Theepot.
Wat? Late Merry QUIZmas
Wanneer? Donderdag 17 febr, deuren open om 18u45, eerste vraag om 19u15
Waar? Podiumzaal @ Therminal
Inkom leden en niet leden €2
Taart en thee is beschikbaar aan €1
Uitzonderlijk serveren wij ook cola, cola zero, ice tea, spa bruis, spa plat en Jupiler aan €1. Mogelijks ook Piraat Rouge aan €2