VG Kennismakingsactiviteit

Vereniging
Verkeerd Geparkeerd
Starttijd
02-10-2019 20:30
Eindtijd
02-10-2019 23:59
Locatie
Salons Casa Rosa
Meer info
https://www.facebook.com/events/1671431436324795/
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Nu het academiejaar goed en wel begonnen is en je waarschijnlijk overspoeld bent geweest door allerlei activiteiten waar je onmogelijk allemaal kunt naartoe gaan.
Presenteert VG… Nog een van die activiteiten maar dan in de tweede week!!
Zo hopen we je toch niet volledig te overspoelen met ontspannende activiteiten.

Een kennismakingsspel wat houdt dat in?
Je gaat kennis maken! Maar dat had je waarschijnlijk wel al door. We laten je kennis maken met onze vereniging. Onze kernleden, maar ook met elkaar en wie weet zelf met jezelf. Want onze vereniging staat ook voor vrienden maken. Op een doldwaze avond overspoelen we jou met heel wat superleuke info en wie weet smeden jullie wel vriendschappen voor het leven! We gieten de kennismakingsactiviteit in een nieuw jasje, we voegen wat glitter en eenhoorntranen toe om jullie zo de avond van jullie leven te bezorgen.

WA KOST DA?
Het leven is al duur genoeg, deze activiteit is helemaal gratis!

WAAR IS DA?
Kammerstraat 22, 9000 Gent
(Tussen de vrijdagsmarkt en de belfortstraat.)
De gigantische deur onder de regenboogvlag naar binnen en dan naar rechts.

MAAR IK BEN NIEUW!
Super! We hopen zoveel mogelijk nieuwe mensen aan te trekken. En elke onbekende persoon is maar een gesprek verwijderd van je nieuwe BFF te worden!
Toch nog wat twijfels? Stuur gerust een berichtje naar ons onthaalteam, zij zorgen dat jij super onthaald wordt en stellen je sowieso op de avond zelf op je gemak.
https://www.facebook.com/marieke.vg.3

MAAR IK BEN NIET OUT?!
Geen probleem, Of je nu op jongens, meisjes, beide of nog iets anders valt. Allemaal geen probleem. We zijn allemaal ooit uit de kast moeten komen en weten dus ook hoe het is om er in te zitten. Iedereen heeft respect voor elkaar, dat kunnen we garanderen!