Kottekst 24/10

Vereniging
Auw La
Starttijd
24-10-2018 19:30
Eindtijd
24-10-2018 23:00
Locatie
Bevrijdingslaan 165, 9000 Gent, België
Meer info
https://facebook.com/events/340218623217272
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

24/10 organiseren we onze eerste Kottekst van het jaar! Vier beloftevolle studenten mogen hun poëtische uitspattingen op ons publiek loslaten! Naast deze line-up hebben we natuurlijk ook weer een open mic voorzien, voor iedereen die graag iets van eigen werk zou willen brengen. Afspraak vanaf 19u30. BELANGRIJK: kom op tijd, de plaatsen op een kot zijn beperkt en we willen de veiligheid niet in het gedrang brengen!

Jef Daeninck:
Jef Daeninck is een amateurdichter die zich op uiteenlopende manieren met poëzie bezighoudt. Zo stond hij mee aan de basis van een reeks literaire salons, is hij geregeld op late uren al krabbelend op een bierviltje te spotten in je favoriete cafés en komt hij af en toe iets voordragen op de gezelligste evenementen van Gent. Hij heeft een voorkeur voor spelende, experimentele poëzie vol met referenties naar geschiedenis en actualiteit, waarbij hij het publiek steeds uitnodigt om hem achteraf met kritiek en commentaar te overgieten. Tijdens Kottekst brengt hij enkele vloeiende langgedichten die jullie hopelijk kunnen smaken.

Michiel Deprez:
Michiel Deprez is een gloednieuw figuur in de poëziewereld, die nog maar net zijn eerste poëzie heeft voorgedragen. Hij heeft de smaak al een beetje te pakken en ziet in poëzie een kans om zijn kijk op de wereld en taal te verbreden. Bij elk gedicht zal er ook wat uitleg komen.

Robin Verslegers:
Robin liet ons weten dat zij liever geen beschrijving bij haar naam heeft, door, naar eigen zeggen \"een persoonlijk onderzoek naar mijn vraag omtrent de relevantie van een zekere aandacht voor de maker als conventionele gebruik waar ik niet per se achter sta\". Aandacht voor de Instagram-account van diezelfde maker kan dan weer wel:
https://www.instagram.com/robinverslegers/

Dea Campine:
Dea Campine vindt als beeldend kunstenaar het warme water niet uit, noch zal ze ooit beweren dat ze die kracht bezit. Ze staat met haar beide voeten op de grond – en als kunstenaar gaat ze het liefste in interactie met de mens en het leven. (Er valt veel te vertellen, ziet u.) Speciaal voor deze Auw La editie wordt u een mix aan media, kleuren en gevoelens voorgeschoteld. Sterker nog, speciaal voor Kottekst gaat Dea Campine in kunstzinnige interactie met haar levenspartner Tiffany Verhoeyen. En nee, beiden geloven niet enkel in het strelen van uw oog, maar vooral in het zalven van uw ziel. (Kom dat zien.)

FOTO'S:
Geen artiest, maar wel een mededeling omtrent foto's. Om wat fijne sfeerbeelden te maken worden op ons evenement zowel onze artiesten als ons publiek gefotografeerd. Indien je liever niet gefotografeerd wordt, laat ons iets weten via Facebook en spreek ons er voor de zekerheid nog eens op aan op Kottekst zelf, dan brengen we dat zeker in orde.