Intro BottleBats v2.018

Vereniging
Zeus WerkgroeP Informatica
Starttijd
26-03-2018 18:00
Eindtijd
26-03-2018 23:00
Locatie
Campus Sterre, S9, Zuse
Meer info
https://facebook.com/events/138113167009568
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Je leest het goed, BottleBats is terug! Ben je klaar om al je skills uit de kast te halen en je voor te bereiden om de meest badass bot ooit te schrijven en de competitie te domineren? Heb je zin om je zelfgeschreven bot tegen je vrienden uit te testen? Dan is BottleBats exact waar je al die tijd op zat te wachten.

Op deze introductie-avond vertellen we je alles dat je moet weten om deel te nemen aan de competitie (of gewoon een vriendschappelijk spelletje tegen je klasgenootjes te spelen). Eens het startschot gegeven is zullen we voortgaan met een workshop om je op weg te zetten. Het is de bedoeling dat iedereen met een werkende bot naar huis gaat, ook de'beginners' onder ons. Voel je dus zeker niet afgeschrikt, een basiskennis programmeren volstaat om deel te nemen. Dat wil echter niet zeggen dat winnen eenvoudig zal zijn ;-).

Meer info vind je op https://bottlebats.zeuswpi.org/, waar alle details ook beschikbaar gemaakt zullen worden. Updates over de wedstrijd zullen ook op deze website te vinden zijn, evenals op de Zeusblog en Facebook-pagina.