Theepot Lustrum: Gala Partea

Vereniging
Moeder Theepot
Starttijd
26-04-2018 20:00
Eindtijd
27-04-2018 03:00
Locatie
carlos quinto
Meer info
https://facebook.com/events/2066276066988817
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

De geruchten doen al een heel jaar de ronde: Moeder Theepot viert haar 5-jarige bestaan met een echte lustrumweek. Wat die week precies inhoudt, hebben het huidige praesidium en de oud-praesidia zo goed als ze konden geheim gehouden. TOT NU!

Bij deze nodigen wij jullie uit om op 26/04 samen met ons ons 5-jarige bestaan te vieren met een echte GALA PARTEA. Het gala bestaat uit twee delen: het dessertbuffet (because, duh, Theepot) en de galafuif.

Wie een ticket koopt met toegang tot het dessertbuffet betaalt 22 EURO, een ticket voor alleen de fuif is 13 EURO. Beiden vinden plaats in Salon Carlos Quinto, Kammerstraat 20.

Het buffet vindt plaats van 20u tot 22u. Op het menu staan: tiramisu, chocoladeschuim, rijstpap, bavarois, vruchtensalade, crème brûlée en vruchtengebak. DAT IS EENS WAT ANDERS DAN ONZE USUAL TAARTEN, NIET? Muzikale begeleiding wordt verzorgd door het blazersensemble Guset. Daarna begint de galafuif, van 22u tot 3u. De muziek wordt verzorgd door DJ Nel-V tot middernacht, daarna door DJ Eos Chaos tot 3u.

De dresscode voor het hoogtepunt van onze lustrumweek is natuurlijk FANCY AS HECK: Haal die galakledij uit je kast, doe hakken aan die na een kwartier je voeten al volledig gedemoraliseerd hebben, en maak die strikjes vast!

Naast de Gala Partea zijn er tijdens onze lustrumweek nog twee evenementen: de high tea, op 24/04 van 16u tot 18u in Alice Gent (Onderbergen 6), en de potluck, op 25/04 van 20u tot 23u in de Plenaire Vergaderzaal van de Therminal. Meer informatie omtrent deze evenementen volgt later!

INSCHRIJVEN VOOR ONZE LUSTRUMWEEK kan via een Google Form. De link naar deze form wordt aan het begin van volgende week online gezet, so stay tuned!

TOT SNEL,
jullie praesidium en het lustrumcomithee