TECH Talkz : The Future of Virtual and Augmented Reality - The Ins and Outs

Vereniging
Zeus WerkgroeP Informatica
Starttijd
07-11-2017 20:00
Eindtijd
07-11-2017 21:30
Locatie
Auditorium D, Plateau
Meer info
https://facebook.com/events/147465655995149
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Virtual Reality en Augmented Reality, het is een nieuw opkomend medium waar velen nog weinig van weten. Heb je altijd eens willen weten hoe dit werkt? Hoe het precies wordt gemaakt? Wat de toepassingen zijn en zou je het wel eens willen proberen?

Jochen gelooft dat onze onze verbeelding de enige beperking is in AR/VR. Vorig jaar was het jaar van de hardware, 2017 moet het jaar van de applicaties worden ... en dat is het ook. Hij brengt enkele inspirerende cases mee van innovatieve bedrijven mee, yep ook Belgische, die AR of VR al hebben geïntegreerd in hun sales- of marketing strategie. Deze twee technologieën zullen binnenkort integraal deel uitmaken van elke sales of marketingplan.

Zijn collega Dieter Vanhooren zal het eerder hebben over de uitdagingen die horen bij het ontwikkelen van zo'n experiences. Hoe gaat men te werk bij het programmeren van immersieve experiences op basis van AR of VR technologie. Wat zijn de potentiele problemen die het programmeren met zich meebrengt en waar zien we toepassingen en de technologie naar toe evolueren.

Op deze Tech Talkz worden de ins en outs van VR en AR uitgelegd en gedemonstreerd door NanoPixel samen met een gratis demo voor iedereen.
Er zal achteraf een receptie zijn met een gratis drankje (en zelfs 2 voor leden) om je gedachten uit te wisselen, VR uit te proberen en te netwerken.

Sprekers
Jochen Van Lysebettens, VR-Inspirator & Business Developer Nanopixel
Dieter Vanhooren, VR Crafter & programmer Nanopixel

Ingang is gratis!

powered by Orbid, Ad Ultima Group, Mediagenix en Skyline Communications