Werkgroepvergadering Exchange Team

Vereniging
BeMSA
Starttijd
08-03-2017 18:00
Eindtijd
08-03-2017 20:00
Locatie
BeMSA-lokaal -1B3
Meer info
https://facebook.com/events/100597537136487
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Allerliefste studenten,

Wij zijn op zoek naar contactpersonen voor onze buitenlandse studentjes van SCORE en SCOPE! Heb jij al gedroomd van vrienden van overal ter wereld? Ben jij in de vakantiemaanden 2 weken of een maand in België? Ben je sociaal en wil je een buitenlandse geneeskundestudent de time of his/her life geven in, het o zo schone, Gent? Dan ben jij de ideale contactpersoon!

Contactpersoon zijn, wat is dat nu precies? Kort houdt het in dat je de student gaat ophalen aan het station van Gent, naar zijn/ haar kot brengt en kort rondleidt in Gent. Op de eerste stagedag breng je de student naar het UZ en de dienst waar hij/zij stage zal lopen. Daarna 1 keer per week afspreken per je student. Dit kan een gezellige date met zijn tweetjes zijn of een onvergetelijke BBQ met de andere contactpersonen en uitwisselingsstudenten. Elke week organiseren we ook activiteiten zoals een kajaktocht, een uitstapje naar Antwerpen of Brussel, een national food and drink party ... Je kan dus zelf kiezen hoe je je zomer invult! Tot slot ben je de eerste persoon waarbij de student terecht kan bij problemen. Maar geen paniek, je staat er zeker niet alleen voor: wij, Emmeline en Eva (LORE’s) en Charlotte en Katrien (LEO’s) gaan je daar mee helpen!

Ben je geïnteresseerd om in juli of augustus, 2 weken of 1 maand contactpersoon te zijn? Kom dan naar onze volgende vergadering op 8 maart 2017 om 18 uur in het SWeMSA-kot!

Liever geen contactpersoon, maar wil je toch graag helpen en het exchange-team versterken? Dan ben je ook van harte welkom op de volgende vergadering.

Be there or be square!

xoxo
Jullie LORE’ en LEO’s