SCORA infoavond

Vereniging
BeMSA
Starttijd
05-10-2016 19:30
Eindtijd
05-10-2016 22:00
Locatie
UZ Gent
Meer info
https://facebook.com/events/863670027103632
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Liefste geneeskundestudenten!

Het academiejaar is eindelijk weer begonnen en SCORA (Standing Committee on Sexual and Reproductive Health including HIV/AIDS) is er opnieuw helemaal klaar voor! Op 5 oktober om 19u30 gaat onze grootse info-avond door op het UZ (exacte locatie volgt later). Dit jaar gaan er binnen de werkgroep 2 projecten van start, namelijk SOS Gent (Seksuele educatie Op School) en The Stigma Challenge (in een nieuw jasje).

We beginnen het academiejaar met SOS Gent! Met dit initiatief trekken we naar middelbare scholen waar we jongeren op een open en interactieve manier toegang geven tot betrouwbare info rond seksualiteit, relaties, anticonceptie en SOA-preventie. Indien je wil deelnemen dien je wel verplicht aanwezig te zijn op ons superleuke vormingsweekend in Gent op 22 en 23 oktober.

Het tweede project is The Stigma Challenge (in een nieuw jasje). Dit jaar gaan we een stapje verder en gaan we niet enkel werken rond HIV en Aids maar maken we er een originele sensibiliseringscampagne van die draait rond alle soa’s. Hierbij zal een bepaalde locatie in Gent een hele namiddag en avond overgenomen worden door enthousiaste bands en dj’s die ons trakteren op een prachtig streepje muziek en stomende beats.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan één van deze projecten? Heb je nog vragen? Zie je op den duur door de bomen het bos niet meer? Of heb je gewoon zin om nieuwe gezichten te leren kennen? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Aarzel bij vragen zeker niet om Lien,Freya, Yasnaia of mij te contacteren!
Liefs

Lien, Freya, Yasnaia en Anaïs