FLYSE Kick-Off

Vereniging
Flanders Youth Society for Entrepreneurship
Starttijd
15-10-2014 19:00
Eindtijd
15-10-2014 23:45
Locatie
Aud. Quetelet & Foyer - FEB - Ugent
Meer info
http://flyse.be/nl/evenementen/18/flyse-kick-off
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Kom naar onze kickoff en raak geïnspireerd door het verhaal van volgende spraakmakende ondernemers :

? Dieter Penninckx ? Thomas Baert ? Greet Buytaert ?

Naar goede gewoonte kan je nadien genieten van een hapje en het nodige gerstenat tijdens het netwerkmoment.

? Dieter Penninckx werd door De Tijd uitgeroepen als GROOTSTE durver van het jaar en is de CEO van de kledinggroep FNG. Op 10 jaar tijd bouwde deze burgerlijk ingenieur een indrukwekkend modebedrijf uit van 0 naar 900 medewerkers.

? Thomas Baert is de CEO van Chinafloors. Deze nuchtere Vlaming begon met niets en heeft nu een imperium in China met 130 winkels en meer dan 2000 werknemers. Heel uitzonderlijk is hij in Belgie om ons te vertellen over zijn successen!

? Greet Buytaert doet velen het water in de mond krijgen met haar merk Moochie, gezonde frozen yoghurt met een overvloedige keuze aan toppings. Ze studeerde af als licentiaat Lichamelijke Opvoeding maar startte samen haar partner een eigen bedrijf te Gent, een schot in de roos zo bleek!

Laat deze sprekers jullie zin in ondernemen aanwakkeren en maak gebruik van het netwerkmoment nadien! Van harte welkom in de Quetelet (Tweekerkenstraat 2), en dit vanaf 19u00.

?! Primeur: In samenwerking met De Tijd hebben wij een speciale aanbieding, exclusief voor onze FLYSE-leden! Meer info hierover komende woensdag op de Flyse Kick-off !!!

Wij zijn alvast van plan om er zoals de vorige 4 jaren een spetterend, ondernemend jaar van te maken! We hopen jullie steeds talrijk te mogen verwelkomen!

Tot dan!

Het FLYSE-bestuur