Inspirational session: Women on top!

Vereniging
Flanders Youth Society for Entrepreneurship
Starttijd
13-03-2014 18:30
Eindtijd
13-03-2014 21:00
Locatie
Arteveldehogeschool Campus Kantienberg
Meer info
http://flyse.be/nl/evenementen/13/women-on-top-inspiratiesessie
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Flanders Youth Society for Entrepreneurship biedt jullie i.s.m. Student Ghentrepreneur een boeiend event over vrouwen & ondernemerschap aan: Women on top!

Enkele succesvolle jonge dames komen in intieme kring vertellen over de stappen die zij gezet hebben richting hun eigen bedrijf.

OUR WOMEN:

*Pomme de Lovely*
Pomme de Loveley werd enkele jaren terug opgericht. Oprichters Lovely Vlaeminck en Pomme Gouwy trachten in te spelen op de laatste nieuwste trends in de modewereld. Hun aanbod is dan ook zeer uiteenlopend: Van handtassen tot schoenen. Als voormalige CEO van Natan beschikken deze dames over voldoende kennis en ervaring om jullie iets bij te brengen.
www.lapommedeloveley.com

*Partyspace*
Ilse Vieren leidt Partyspace. Het familiaal bedrijf werd gestart in 2005 met de verkoop van plooitenten en is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat ook ondersteuning biedt bij het organiseren van verschillende feesten.
www.partyspace.be

*Zikini*
Sarah Parent kwam met haar innovatief concept ZIKINI de laatste weken regelmatig in de media.
Als de benjamin van de groep, kan ze heel wat jonge vrouwen inspireren.
www.zikini.be

Aansluitend volgt er een receptie, waar wij jullie graag een aperitief aanbieden.

INSCHRIJVING:

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!
Men are welcome too ;)

Inschrijven via : https://www.eventbrite.com/e/women-on-top-inspiratiesessie-tickets-10615434049

Locatie: Arteveldehogeschool Campus Kantienberg - 10e verdieping.

FLYSE:

Flanders Youth Society for Entrepreneurship wilt Gentse studenten prikkelen om te ondernemen. Wij brengen zowel zij die al hun bedrijf gestart zijn, zij die met een concreet idee zitten en zij die een gezonde interesse hebben, samen om te praten, te netwerken, te motiveren en te inspireren.

www.flyse.be

Student Ghentrepreneur:

Student Ghentrepreneur is een brugproject in het kader van ViA (Vlaanderen in Actie), gesubsidieerd door Agentschap Ondernemen. Het is een unieke samenwerking tussen ACCIO (Arteveldehogeschool), Durf ondernemen (Ugent), Centrum voor Ondernemen (Hogeschool Gent), iMinds, UNIZO en Stad Gent. Studenten, docenten en business partners komen bij elkaar om kennis en ideeën uit te wisselen over ondernemerschap, creativiteit en passie.

www.studentghentrepreneur.be