Engage voor De Warmste Week

Vereniging
Engage
Starttijd
20-11-2019 11:00
Eindtijd
20-11-2019 17:00
Locatie
Plateau-Rozier hoofdingang Plateaustraat
Meer info
https://www.facebook.com/events/902397173494200/
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Op woensdag 20 november organiseert studentenvereniging ENGAGE t.v.v. De Warmste Week een pannenkoeken, chocomelk en verse muntthee verkoop. Zin een lekkere pauze? Kom je dan tussen 11u en 17u opwarmen in de Plateau Rozier via de ingang van de Jozef Plateaustraat.

Alle winst gaat integraal naar De warmste week. Het goede doel dat studentenvereniging ENGAGE hiermee wilt steunen is Cherut.

\"Cherut Belgium zet zich in voor vrouwen in de prostitutie en slachtoffers van mensenhandel. Vrijwilligers zijn aanwezig in prostitutiebuurten als straatwerkers en er is een inloophuis waar er op een familiale manier op allerlei gebied ondersteuning wordt gegeven en vrouwen deel uit maken van de werking. Daarnaast is er professionele hulpverlening zoals gesprekken met een maatschappelijk werker, opvangmogelijkheden, praktische ondersteuning, werkervaring opdoen enz. Traumaverwerking en (re)integratie staan centraal in onze werking. Cherut staat voor vrijheid om te kiezen, dat er een keuze komt waar er eerst geen keuze was en ook de nodige ondersteuning om ook echt een andere toekomst op te bouwen.\" (https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/cherut)

Vind hier meer info over De Warmste Week: https://dewarmsteweek.be/

Kom zeker langs en neem wat study buddies mee!
See you soon!