Discover Capitant: to the future!

Vereniging
Capitant Gent
Starttijd
16-03-2016 19:30
Eindtijd
16-03-2016 20:30
Locatie
Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Meer info
https://facebook.com/events/1175034689181294
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Al gedacht aan een extracurriculaire uitdaging voor volgend jaar? Wil je graag je netwerk uitbreiden, enorm veel leren, fantastische mensen leren kennen en een grote vote of confidence voor je toekomstige carrière scoren? Ben je bovendien geëngageerd, geinteresseerd in finance, economie of technologie, en vooral een teamplayer?
Dan ben jij *de* persoon die Capitant nog groter kan maken! We zoeken board members voor volgend jaar: van Human Resources tot Media, van Marketing tot Corporate Relationship, en nog veel meer.
Je kan helpen meebouwen aan een van de meest interessante studentenvereningingen in Gent en er een fantastische ervaring van maken!

Nu zal je uiteraard duizend en één vragen hebben over wat zo'n positie inhoudt, hoe je je kan voorbereiden op de selectieprocedure, wat onze perks en pluspunten zijn. En daarom organiseren we Discover Capitant!

Ontdek in een korte presentatie wat Capitant voor jou kan worden en wat jij voor Capitant kan betekenen. Na de presentatie organiseren we een speed date (in de brede zin van het woord) met het team: we zullen met het volledige Capiteam 2015-2016 aanwezig zijn zodat je al de antwoorden kan krijgen die je zoekt.

See you there, cap'tain 2016-2017!

?????IMPORTANT??????
Can we also get to know you? Upload je CV via
https://podio.com/webforms/15263756/1023240
om ons de kans te geven om je gepersonaliseerde feedback te geven en met jou te overleggen in welke functies je het beste zou passen! Niet verplicht, maar sterk aangeraden ;)
?????????????????