Capitant & Culture Club: BEURS TD RECHARGED - 5th anniversary edition

Vereniging
Capitant Gent
Starttijd
03-03-2016 22:00
Eindtijd
03-03-2016 23:00
Locatie
Culture Club
Meer info
https://facebook.com/events/1660937797495922
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

3 maart 2016 zal nu al de geschiedenis ingaan als dé beurscrash van de eeuw. Waarom? Er staat iets groots te gebeuren: de crashes op Capitant Beurs TD, hét feestje van het jaar.

Ooit al gehoord van crashes nog voor het feestje moet beginnen? Wij bij Capitant wel! Door ons uniek concept zullen de drankprijzen de hele avond bepaald worden door fluctuerende prijzen en aanhoudende crashes. Resultaat: prijzen die zelfs Jordan Belfort clandestien zou vinden! Capitant sponsort.

>>>>>>>>>> 5 CAPIYEARS = 5 PROMO'S: <<<<<<<<<<<

* Extreme BeursCrashes tot in de vroege uurtjes:

DRANK___CULTURE CLUB PRIJS___TIJDENS CAPI STOCK PANIC
Stella 33cl limited__4 EUR____1,5 EUR
Gin & tonic __7 EUR___3 EUR
Vodka Redbull__9 EUR___3 EUR
Cubanisto__4,5 EUR___2 EUR

* Money Showers
Gratis drankbonnetjes met confetti gemengd. We hebben 10 kg confetti besteld, en ongeveer evenveel gratis golden tickets. Als je een donder hoort, komt het moment om de golden tickets te beginnen zoeken! Om dan je golden ticket aan de bar te verzilveren en die fles te openen!

* Golden Tickets
golden ticket = gratis drank aan de bar. Tijdens de money shower zal je tussen de confetti de golden tickets moeten trachten te vangen zodat jij en je vrienden kunnen genieten van vele gratis drankjes die je dan zelf kiest.

* Gratis Shuttle Bus van Sint-Pietersplein naar Culture Club en terug

* 3 Top DJ’s:
>DJ lsghn (22.30-00.30): Alom bekende DJ uit de Overpoort. Als je vertrouwd bent met de Niche club, de Coulissen, maar ook de VEK openingsfuif, dan heb je zijn kunsten al vast eens bewonderd.
>DJ NEON (00.30-2.30): Resident DJ van Culture Club en gekend van Tomorrowland. Wat moeten we nog meer zeggen?
>DJ Arjean & DJ Waldo (2.30-CRASH): Deze zal je nog herinneren van je vorige crash in pakweg Porters House en in de Delta.

Jullie weten nu hoe cheap onze drank zal zijn, jullie kennen onze behoorlijk straffe DJ’s en dat we véél drank zullen weggeven aan jullie, so see you there!

Tickets? (VVK: 5 euro, ADD: 7 euro)
Capitant events & members
VAGANT
Café De Ploeg
Bristol Club (Sint-Pietersplein)