Project gezonde voeding

Vereniging
BeMSA
Starttijd
19-11-2014 08:00
Eindtijd
19-11-2014 17:00
Locatie
Victor Carpentierschool
Meer info
https://facebook.com/events/1479329255689894
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Het is zover! Op woensdag 19 november en dinsdag 2 december gaan we in de voormiddag koken met de kindjes van de Victor Carpentierschool! Eerst spelen we een spel en geven we uitleg rond gezonde voeding. Vervolgens delen we de klassen op in telkens twee groepen. De eerste groep zal dan beginnen met het koken van gezonde lekkernijen terwijl de tweede groep een supercool ken-je-lichaam-parcours zal afleggen. Na de speeltijd switchen we. Tot slot smullen we dan allemaal samen van al het lekkers. De gerechtjes die we onder andere gaan maken zijn: vrolijke boterhammen, smoothies, aperitiefgroentjes&dipsaus, fruitbrochettes, ovenchips…

Op 19 november zal gedurende de volledige voormiddag ons project doorgaan met de kinderen uit het 3e leerjaar. Op 2 december zijn dan de kinderen uit het 2e leerjaar aan de beurt. In het tweede semester volgen nog 2 data waarop we gaan koken met de kinderen van 1e/4e leerjaar en 5e/6e leerjaar.

Wil jij graag deelnemen aan dit supercool project?

Stuur een mailtje naar bemsagent.inschrijvingen@gmail.com. In deze mail dienen volgende gegevens te staan:
- Wie je bent
- Welke dag je wil deelnemen (2dagen mag!)
- Of je eventueel een mixer/blender kan meenemen
- Wat je kookskills zijn (op een schaal van \"ik vraag mij af wat er zou gebeuren moest je een ei in warm water leggen voor 10 min\" tot \"ik heb ooit junior masterchef gewonnen\")

Wacht dus niet langer en schrijf je snel in, want er mogen slechts 15 studenten deelnemen!

PS: heb je verplichte lessen van V-lijn of E-lijn die dag? Vergeet dan zeker niet een mail te sturen naar Sofie de Bonte om van groep te veranderen!