Cluedo: De moord met het spoor van as | 't Stropke & Scaldis

Vereniging
't Stropke
Starttijd
14-04-2021 19:00
Eindtijd
14-04-2021 23:59
Locatie
online
Type terrein
Online
Type activiteit
online

Beschrijving

Wanneer Antje van den Hoef onverwacht sterft, laat ze haar geliefden en de politie met veel onbeantwoorde vragen achter. Waarom wilde ze gecremeerd worden? Waarom heeft ze al een urne? En waarom is die urne al voor de crematie gevuld?
Er is geen lijk. Enkel as. Jaag samen op het onwaarschijnlijke jachtterrein van het rusthuis naar een koelbloedige moordenaar. Een vos verliest zijn streken niet. En ondanks alle valse gebitten, heeft dit monster wel degelijk nog tanden...
In dit online detectievespel bundelen jullie de krachten om de moordenaar van Antje te ontmaskeren. Aan de hand van hints en opdrachten komen jullie telkens een stapje verder bij de oplossing van deze case.
Jullie worden opgedeeld in gemengde groepjes met zowel 't Stropke-leden als Scaldis-leden. Hoe de groepjes worden ingedeeld, wordt later nog meegegeven.
Omdat een hele moordzaak oplossen geen fluitje van een cent is, stellen we voor om voldoende tijd vrij te maken voor deze case. We beginnen daarom al om 19u. Op welk platform dit zal doorgaan, wordt ook later nog meegedeeld.
Ben jij de detectieve die de zaak kan oplossen?