Amerikaanse verkiezingsavond (LIVE met prof. Eric Mielants)

Vereniging
't Zal Wel Gaan
Starttijd
03-11-2020 20:00
Eindtijd
04-11-2020 07:00
Locatie
online
Meer info
https://www.facebook.com/events/1203553690031326
Type terrein
Online
Type activiteit
online

Beschrijving

Liefste 't Zallers en sympathisanten
Gezien de nieuwe maatregelen kunnen we niet langer fysiek samenkomen, maar voor de volgende activiteit zou dat gezien de avondklok toch niet lukken. De Amerikaanse verkiezingen vallen steeds op een dinsdag en ook dit jaar kan je bij 't Zal alles volgen vanop de eerste rij.
Of je nu helemaal mee bent met het laatste nieuws en de zoveelste weinigzeggende peiling, of je snapt er op de duur helemaal niks meer van, wij blijven de hele avond alles op de voet volgen. Je hoeft er deze keer niet eens je zetel voor uit.
Bovendien hebben we speciaal voor jullie onze eigen correspondent, rechtstreeks vanuit de VS. Eric Mielants is professor aan Fairfield University en volgt de Amerikaanse politiek al vele jaren op de voet. Hij zal ons wat achtergrond kunnen geven en al jullie vragen beantwoorden.
Is 2020 het jaar van hindsight dankzij de Aviator-bril van Biden, of blijft het Witte Huis voorlopig toch eerder Trump Tower? Zal er zelfs nog maar een zicht zijn op de resultaten doorheen de nacht? En wat als de resultaten niet gerespecteerd worden?
De diehards onder ons kunnen samen de (eind)resultaten afwachten.
Registratie is uiteraard niet langer nodig. De zoomlink volgt nog.
Niemands meester, niemands knecht,
't Zal