Lockdownliturgie: een retorische avond

Vereniging
't Zal Wel Gaan
Starttijd
27-10-2020 20:00
Eindtijd
27-10-2020 23:00
Locatie
VCG
Adres
Huidevetterskaai 39, 9000 Gent
Meer info
https://www.facebook.com/events/1301375803534112?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22search_results%22%2C%22surface%22%3A%22search%22%7D]%7D
Type terrein
Andere
Type activiteit
Cultuur

Beschrijving

De (semi)lockdown schudt het studentenleven danig door elkaar. Wanneer we niet meer naar buiten mogen, richten we onze blik echter graag naar binnen. De huidige situatie maakt veel los en doet tegelijk veel vastzitten. De onzekerheid blijft, daarbij komt de onaangename zekerheid dat deze situatie waarschijnlijk nog een tijdje zal duren.
Komende dinsdag organiseren we daarom een speciale editie van onze retorische avond. Op deze avond brengen we gedichten, speeches of andere teksten. Deze zijn vaak zelf geschreven, maar je mag ook elders inspiratie halen. Meer nog dan de typische hoogdravendheid van sommige van onze teksten, willen we dit keer vooral een klankbord en een microfoon aanbieden voor jullie creatieve buien, noodkreten, hoopvolle boodschappen of andere talige uitspattingen.
Indien je al zeker bent dat je iets wil voordragen, kan je dat op voorhand laten weten via een berichtje aan de pagina. We willen namelijk zeker niemand uit het oog verliezen, wat in een online context niet vanzelfsprekend is. Spontane sollicitaties op de avond zelf zijn uiteraard ook welkom.
Ons kaarslicht en retorisch vernuft zijn online moeilijk te imiteren. Om de geest van onze vereniging te bewaren opteren we ervoor om deze activiteit hybride te laten doorgaan, zij het met een beperkte capaciteit. Indien je liefst fysiek komt en je geen symptomen vertoont, kan je je inschrijven via de volgende link: https://forms.gle/w5NPUqy2gdFGEJYHA
De plaatsen zijn erg beperkt. Bovendien kunnen we geen eten of drinken voorzien. Ook de registratie- en mondmaskerplicht worden strikt opgevolgd. Er wordt een micro voorzien, opdat de mensen online ook gemakkelijk kunnen meevolgen. De mensen die via Zoom iets willen voordragen, kunnen dat uiteraard doen. De zoomlink volgt nog.
Neem er gerust je knuffelbuddy, een kaarsje en een drankje bij om de sfeer van 't Zal over te brengen naar jullie (huis)kamer.
Indien je je niet goed voelt, gelieve dan thuis te blijven. Als je binnen de twee weken nadat je fysiek aanwezig was op een van onze evenementen symptomen vertoont, vragen we om dit via een bericht aan onze pagina te laten weten.
Knusse groet,
't Zal