Leading Social Impact During a Pandemic

Vereniging
180 degrees consulting
Starttijd
29-09-2020 19:30
Eindtijd
29-09-2020 22:30
Locatie
De Glasfabriek
Adres
Koopvaardijlaan 142, 9000 Gent
Meer info
https://www.facebook.com/events/1595586423952788
Type terrein
Andere
Type activiteit
Lezing

Beschrijving

Beste (toekomstige) leden en geïnteresseerden,

Dat we momenteel nog steeds getroffen zijn door een wereldwijde crisis omwille van COVID-19 moeten we jullie niet vertellen, de impact hiervan op het studentenleven evenmin. Wat we jullie wel kunnen én willen vertellen is de impact die deze crisis heeft op de werking van grote sociale organisaties en vzw’s in België en daarbuiten. Ook voor 180DC, als studentenorganisatie die sociale impact wil creëren door consulting advies aan te bieden aan lokale vzw’s in Gent, is dit uitermate boeiend.

Vragen als “Hoe heeft COVID-19 uw organisatie beïnvloed? Hoe is uw doelpubliek hierdoor geïmpacteerd? Welke nieuwe initiatieven zijn er naar boven gekomen om met deze crisis om te gaan? Welke moeilijkheden hebt u ervaren en hoe bent u hier mee omgegaan?” komen aan bod tijdens een panelgesprek tussen 3 grote spelers in de sector (TBA). Dit zal gevolgd worden door een Q&A en meer informatie rond 180 Degrees Consulting als organisatie.
Op dinsdag 29 september, vanaf 19u30, is iedereen welkom om het panelgesprek “Leading Social Impact During a Pandemic” te volgen in zomerbar De Glasfabriek in Gent. Gezelligheid troef. Drinks, dekentjes, lampjes en muziek aanwezig. COVID-19 maatregelen gerespecteerd.
We achten het onze verantwoordelijkheid om deze avond in alle veiligheid te laten verlopen en zullen daarom de concrete maatregelen in de loop van de komende weken communiceren.
We kijken er enorm naar uit jullie te mogen ontvangen,
De 180DC board.