ENGAGE LEZING: \"The 7 Habits Of Highly Effective People\"

Vereniging
Engage
Starttijd
27-11-2019 18:00
Eindtijd
27-11-2019 20:30
Locatie
Campus Tweekerken: Auditorium Maurice Van Vaerenbe
Meer info
https://www.facebook.com/events/2537712183125960/
Type terrein
Andere
Type activiteit
Andere

Beschrijving

Gewoonten zijn sterke krachten in ons leven. Ze bepalen ons niveau van effectiviteit of ineffectiviteit.

Wat de Elon Musk’s, JK Rowling’s en Bill Gates’ van deze wereld gemeen hebben, is onder andere dit: goede gewoonten. Zoals Will Durant zei: “We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.”

Het doel van deze “7 Habits of Highly Effective People”, beschreven in de internationale bestseller door Stephen R. Covey in 1989, is om je te helpen je leven te leiden op een zo effectief mogelijke manier. Deze 7 gewoontes vertegenwoordigen een bewezen proces van persoonlijke en interpersoonlijke groei die een onmiddellijke en blijvende invloed kunnen hebben.

Er wordt vaak gevraagd of “The 7 Habits” nog steeds even relevant zijn als het moment waarop Stephen R. Covey ze uitwerkte. Ons antwoord hierop is dat ze zelfs steeds relevanter worden. Met alle veranderingen en afleidingen om ons heen hebben we ankerpunten nodig. De 7 eigenschappen zijn gebaseerd op principes van effectiviteit die van toepassing zullen blijven - en dan vooral in snelle en onzekere tijden.

Tijdens deze lezing willen we jullie dus laten kennismaken met de gewoontes van uiterst effectieve mensen.

Ben je geïnteresseerd om goede gewoonten aan te leren die je eindelijk zullen helpen in het effectiever aanpakken van je leven? Schrijf je dan NU in voor deze interactieve lezing via de link bovenaan!

See you hopefully there!